About Us

Decoraze - Interiors that inspire

Visual merchandising inseamna sa fi constient de modul in care prezentarea produselor comercializate, afecteaza vanzarile.

Designul interior este o parte importantă atunci când te gândești să deschizi o cafenea, un pub, bar sau restaurant.

În afară de produsele oferite, un alt motiv pentru care persoanele ar vizita o locație, este ambianța. Atmosfera creată joacă un rol important în atragerea clienților. Dacă estetica unei locații nu se potrivește clientelei țintă, aceștia s-ar putea simți instrăinați. Șansele ca aceștia să revină, ar putea să fie mici sau chiar deloc.

Importanța unei prime impresii nu poate fi trecută cu vederea în această industrie. În fiecare zi veți întâmpina clienți noi care nu v-au văzut afacerea până acum, nu au intrat până atunci, nu au interacționat cu un barista.

Aspectul locatiei trebuie să transmită impresia că este accesibilă, atrăgătoare și de dorit pentru comunitatea pe care o servește.

Prima impresie a clientului despre locație este un factor crucial și extrem de important din perspectiva marketingului. Aceasta determină în mare măsură, cine va deveni clientul dumneavoastră.

Decoraze este un magazine online dedicat visual merchandising-ului în cafenele, bistro-uri, pub-uri, restaurante. Produsele oferite sunt in mare parte din import, de la producatori de renume in domeniul iluminatului interior, spatiilor pentru depozitare, accesoriilor complementare etc..

Dacă aveți întrebări cu privire la un produs sau o comandă,  nu ezitați să ne contactați la info@decoraze.ro

About Us

Add to cart