Design cafenea - Blue Cup. Design interior cafenea. Mobilier interior cafenea.

Design cafenea – Blue Cup 

  Cafeneaua situata in Kiev este renumita printre pasionatii si consumatorii de cafea.

  Printre materialele de baza folosite in design-ul locatiei se remarca faianta si caramida de culoare alba, podeaua ceramic gri, tavanul din lemn.

  La realizarea interiorului au colaborat doua fete ucrainene, Yova Yager si artista Nastya Ptichek. Datorita creativitatii lor, acest proiect vorbeste limba Cartii Rosii a Ucrainei, prin imagini cu plante si animale, descrise in paginile sale. Interiorul sugereaza ca personajele traiesc pe tapete, scaune si perne. Atrag atentia clientilor nu numai asupra aspectului lor original, ci si asupra motivelor care duc la disparitia acestor specii speciale de fauna si flora.

  In aceasta idee, un bizon este reprezentat cu o pipa, care este făcută din cornul său. Un ras poarta o palarie cu pompon de blana. Un dihor simbolizeaza un guler de blana, fiind reprezentat cu o esarfa de lana. Imaginea este completata cu plante pe cale de disparitie. Dupa cum stim, totul in natura este intr-o stransa legatura, astfel incat disparitia unei specii de plante poate provoca disparitia unei anumite specii de animale.

  Astfel, Yova Yager si Nastya Ptichek au lansat proiectul „Zhyly-Byly”, in proiectul „The Blue Cup coffee shop”. Acesta prezinta natura salbatica a Ucrainei așa cum este, fara violenta si cruzime,insa, dintr-o perspectiva de basm.

Design cafenea - Blue Cup. Design interior cafenea.
Design cafenea - Blue Cup. Design interior bar.
Accesorii complementare design interior cafenea.
Interior cafenea Blue Cup Kiev. Design interior cafenele.
Design interior cafenea. Mobilier cafenea.

sursa: archilovers / facebook

Design cafenea – Blue Cup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add to cart