5 idei design interior coffee shop

5 Idei design interior coffee shop

  Iată câteva idei pentru următoarea ta aventura într-o cafenea. Fie că ești designer de interior și cauți inspirație fie că faci parte dintr-un brand de cafenea nou sau existent care încearcă să construiască ceva competitiv pentru 2020 și nu numai.

Bread Ahead

  Bread Ahead a început ca o școală de panificație și panificație în 2013 în Borough Market și de atunci s-a extins în alte locații din Londra.

  Această nouă iterație a conceptului este o combinație de cafenea, restaurant și școală de pâine (situată la mezaninul superior).

  Această combinație de caracteristici și funcții face ca Bread Ahead să fie o locație unică.

5 Idei design interior coffee shop. Bread Ahead cafenea. Interior cafenea.

The Invigatorium

  Situat în San Diego, acest nou concept de cafea de la Modern Times este o reacție la tendințele minimaliste în designul restaurantelor și cafenelelor din epoca modernă. Piesa centrală trebuie să fie velociraptorul în mărime naturală.

  Un perete în culori vii pixelate, din podea până în tavan, cu Godzilla, incarcă spațiul cu vibrație. Numeroasele elemente decorative construiesc cafeneaua într-un mediu jucăuș, captivant, care este distractiv și plin de fler.

  Locația are o atmosferă generală tiki bar. Acesta este realizat din bambus și decorat cu verdeață tropicală.

  Locația demonstrează că există întotdeauna opțiuni de design distincte disponibile atunci când vă gândiți cum să creați / dezvoltați conceptul.

5 Idei design interior coffee shop. The Invigatorium cafenea. Interior cafenele.

Roasting Plant

  Aceasta este o afacere de prăjire a cafelei fondată în New York, care și-a propus să creeze cea mai bună ceașcă de cafea.

  Javabot, o experiență captivantă de cafenea-prăjitorie, în care clientul își selectează boabele și apasă „GO”.  Boabele sunt direcționate automat într-o mașină de măcinat și a căror ieșire este apoi direcționată către stația de preparare.

  Este o experiență multisenzorială, deoarece sunetul boabelor care trec de la recipientul inițial, în sus prin tavan și se îndepărtează pentru a fi măcinate, creează o emoție aparte.

5 Idei design interior coffee shop. Roasting Plant. Cafenea interior. Design interior cafenele.

Omotesando Koffee

  Din punct de vedere conceptual, își ia inspirația de la casele de ceai orientale din Japonia.

  Oferă o experiență de cafea individuală pentru adevărații cunoscători care doresc să exploreze la maximum relația dintre boabe, barista și consumul final.

  Realizează acest lucru printr-o estetică considerată îndrăzneață. Locația duce minimalismul japonez la gradul următor, cu un design de bar din forme regulate și interior din lemn, natural.

  Îmbrăcat într-un halat de laborator, Kunitomo este barista care oferă clienților săi „Ichigo Ichie” (O dată în viață). Ideea este că „Această ceașcă, pentru această persoană, ar putea fi ultima cafea pe care o bea vreodată”, explică Kunitomo. 

  „Așadar, vrem să facem cea mai bună cafea posibilă pentru acea persoană de fiecare dată. Fiecare moment este important și este posibil să nu mai întâlnim niciodată clientul respectiv. ”

5 Idei design interior coffee shop. Design cafenea.
Omotesando cafenea.

TSP737 , Seoul, Korea de Sud

  Twosome place este un lanț de cafenele din Coreea de Sud, cu peste 500 de locații.

  Conceput special pentru consumatorii serioși de cafea, TSP 737 le permite clienților să asocieze preparate pe bază de espresso din patru categorii de cafea:

  • Espresso Black
  • Espresso White (espresso + lapte)
  • Espresso Fun ( espresso + lapte de susan / ciocolată cu nuci / suc de lămâie / lapte de ovăz vegan …)
  • Espresso Booze ( espresso + martini, whiskey, British ale…)

  Cafelele sunt comandate folosind o selecție de cartele colorate care ajută la descrierea configurației corecte a cafelei, subliniind personalizarea.

  Din punct de vedere estetic, magazinul are un aspect remarcabil de curat, ultramodern, poate în contrast puternic cu multe cafenele occidentale, care tind să folosească materiale naturale, organice și mobilier moale.

 Cafenele. Design interior cafenea.

sursa: cada

5 Idei design interior coffee shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add to cart